2014 januárjában kezdtem el foglalkozni a keresőoptimalizálással, akkor iratkoztam be az első SEO képzésre (közvetlenül a weboldalkészítő tanfolyam elvégzése után). Értem el szép eredményeket különböző témájú weboldalakkal, de nem igazán állt össze a kép, hogy mitől és hogyan tudom én ezt tudatosan csinálni és irányítani.

Azon a képzésen főleg technikai dolgokat tanítottak meg, s bár azokat értettem, mégsem éreztem teljesnek a tudásom. Viszont kaptam egy nagyon hasznos anyagot, egy Google Keresőmotor-optimalizálási útmutató kezdőknek című pdf-et (ez ma már új köntösben elérhető el a Google Súgóban). Persze ez az ingyenes anyag nem váltotta meg a világot, de mégis csak egy Google által kiadott dokumentum volt a kezemben, így ennek segítségével meg tudtam ítélni, hogy kitől várhatok hiteles információkat.

Nos, így találtam rá Szilágyi Balázs SEO szakemberre. A honlapján olvasott cikkekben fedeztem fel azt a hitelességet és azt a pluszt, amit más oktatóknál, iskoláknál, cégeknél nem. Kezdtem válaszokat kapni a fejemben kavargó kérdésekre, kezdett összeállni az a bizonyos kép.

Hogyan lettem SEO szakember

Rájöttem, hogy nagyon tetszik nekem ez a terület és ki szeretném tanulni minden csínyját-bínyját, így felkerestem Balázst, hogy legyen a mentorom és tanítson, hogy én is profi szinten tudjam művelni a SEO-t.

Balázs sokkal nagyobb rálátást és tudást adott át nekem, mint hogy megtanított keresőoptimalizálni. Megmutatta, hogyan legyek jó szakember és jó vállalkozó! Vágytam a tudásra, fejlődni akartam és ehhez a legjobb helyre kerültem, így ma már én is SEO szakemberként segítem azokat a kis és középvállalkozásokat, akik több látogatót szeretnének a keresőből.

Célom a KeresőVilág weboldallal, hogy röviden, tömören, de érthetően adjak hasznos tippeket, tanácsokat azoknak, akiket érdekel a keresőoptimalizálás.

KeresőVilág Impresszum

KeresőVilágE-mail: info@keresovilag.hu
Telefon: +36 70/417-9880
Székhely: 1195 Budapest, Nagysándor József u. 6.
Web: http://keresovilag.hu
Adószám: 67211001-1-43
Nyilvántartási szám: 44215498