Problémád van a keresőoptimalizálással?
Szeretnél a Google első oldalára kerülni?
Jó lenne, ha a keresők Neked is ingyen hoznák a látogatókat a honlapodra?

A havidíjas SEO szolgáltatás segít Neked előbbre kerülni a Google-ben!


A keresőoptimalizálás az egyik leghatékonyabb eszköz, amivel növelni tudjuk weboldalunk látogatottságát. Segítségével – ha jól csináljuk – hosszú távon, releváns, vagyis értékes látogatókat vihetünk weboldalunkra.

Havi keresőoptimalizálás célja

A havi keresőoptimalizálás célja az, hogy hónapról-hónapra hozzásegítsen minket kitűzött üzleti célunk eléréséhez.

Havidíjas keresőoptimalizálás: A közös munka menete

 • Kulcsszókutatás – Megkeresem a tevékenységeddel kapcsolatos kulcsszavakat, amikre keresnek az emberek a Google-ben. Nem 1-2, 5-10 kulcsszót, hanem több százat. (Néhány különleges tevékenységtől eltekintve, tényleg több száz kulcsszóról beszélhetünk, amit meg lehet és meg kell célozni a tartós és jó eredmény érdekében.)
  • Konkrét javaslat a legfontosabb főoldali 1-3 kulcsszóra. Ezek azok a kulcsszavak, amire a teljes honlapot tulajdonképpen fel kell építeni.
  • Pontos lista a leghamarabb eredményt hozó kulcsszavakról. Ezekkel akár néhány hónapon belül is csodálatos eredmények születhetnek! Amíg a fő kulcsszó csak hosszú hónapok alatt „érik be”, vannak olyan kulcsszavak, amikkel néhány hónap alatt látványos eredményeket fogsz elérni.
  • Havonta 4-5 kulcsszót kapsz. Ezek a kulcsszavak folyamatos és stabil látogatószámot hoznak a honlapodra. És ami a legfontosabb! Ezekkel a konkurenseid többsége nem foglalkozik! Százszor olyan nehéz lesz bárkinek a honlapod stabilitását és helyezéseit aláásni, ha sok száz kulcsszóra érkeznek a látogatók, mintha egyetlen főoldali kulcsszóra tennél fel mindent.
 • Technikai beállítások – Beállítom a keresőoptimalizálásban fontos elemeket a teljes weboldalon (a főoldaltól a legutolsó bejegyzésig), hogy semmi ne akadályozzon a lehető legjobb helyezések elérésében.*
  • Töviről-hegyire átvizsgálom a honlapodat. Olyan mélységig megnézem és beállítom a honlapod felépítését, amiről az interneten ingyenes anyagokban nem is olvashatsz!
  • Egy átfogó, átgondolt, szakmailag felépített koncepciót dolgozom ki – A helyzet a következő: ha nincs koncepció, a legjobb szándékkal is csak féleredmények születhetnek.
  • Megtalálom azokat a hibákat a honlapodon, amik most alapból megakadályozzák, hogy jó helyre kerülj a Google-ben.Csak ízelítőül néhány – hogy lásd, mennyi apróságon múlik a jó eredmény a keresőben:
   • Lábléc beállítása, elrendezése, extra belső linkek “ingyen”. A profik minden esetben használják – ha nálad még nincs rendben, az olyan, mintha pénzt hagynál az úton heverni.
   • Főoldali beállítások. Sokszor néhány módosítás elég ahhoz, hogy a legfontosabb kulcsszavaidra jó néhány helyezést javulj!
   • Oldalsávok és menük. Ezek minden aloldalon megjelennek, ezért egy rejtett kincset jelentenek a profi keresőoptimalizálás számára.
   • Képek beállításai. A képek önmagukban is sok látogatót hozhatnak, de általánosságban is mindenképpen javítják a találati helyezéseket.
   • … stb. A Google saját bevallása szerint több, mint 200 jelet vizsgál egy honlapon. Biztos, hogy találok még javítanivalót a Tiéden is!
   • Amúgy sem a beállítás a lényeg, hanem az eredmény.
  • Optimalizálom a Google keresési találatai között megjelenő szöveget. Nagyon jó dolog elől lenni a keresőben, de még jobb, ha rengetegen kattintanak is a honlapodra! (Szakkifejezéssel: beállítom a title és meta leírás mezőket az összes aloldaladon!)
  • Rendbe teszem a belső linkjeidet. A Google számára nem mindegy, hogy hogyan hivatkozol a saját tartalmadra, mégis nagyon sokan egyáltalán nem foglalkoznak ezze
  • Segítek beállítani az aloldali/termék oldali szövegeket. A keresőoptimalizált szövegírás egy külön műfaj: “Írj úgy, hogy a kereső pontosan értse, miről van szó, de a látogatónak se legyen idegen“. Segítek és átnézem, beállítom az általad megírt szövegeket.
 • Google Search Console (Webmestereszközök) és Analytics – Folyamatosan nyomon követem weboldalad alakulását a keresőben, ennek megfelelően újabb és újabb javaslatokat teszek a látogatottság növelés érdekében.
 • Közösségi média – Fontos, egyenesen elkerülhetetlen a közösségi média jelenlét, mivel a Google figyeli és nagy hangsúlyt fektet erre a helyezések megállapításakor.
  Plusz látogatók: megmutatom Neked, hogy melyik aloldalad megosztásával tudunk több emberhez eljutni, tehát több elérést produkálni, így plusz látogatókat szerezhetünk a weboldaladra.
 • Google hibaüzenetek, figyelmeztetések – Nem kell törnöd a fejed azon, hogy vajon mit gondol a Google a weboldaladról. Heti szinten figyelem és azonnal jelzem, ha valamilyen javításra, fejlesztésre van szükség, illetve segítek a megvalósításban. Ezáltal biztosan elkerülheted a jelzett hibákból fakadó visszaesést, esetlegeses büntetést.

Havidíjas keresőoptimalizálás ár

Mint mindennek, a keresőoptimalizálásnak is ára van.

Pénz - mindennek ára van
Mint mindennek, a keresőoptimalizálásnak is ára van.

Van, aki nem foglalkozik optimalizálással…
Annak az ára: a kevesebb látogató. (Mivel keresőoptimalizálásról olvasol minden bizonnyal Te nem szeretnél ehhez a csoporthoz tartozni.)

Van, aki mindent ki akar aknázni a keresőoptimalizálásból és a lehető legtöbb látogatót akarja a weboldalára csalogatni.
Ennek az ára: egy jó szakember és folyamatos tartalomírás.
Ha ebbe a csoportba tartozol, akkor Neked szól a havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásom.

Lássuk a havidíjas keresőoptimalizálás árát

  • Kulcsszókutatás – havonta 4-5 db keresőre optimalizált kulcsszó javaslat még több látogatóhoz: így mindig pontosan tudni fogod, mire írj cikket
  • Teljes technikai beállítás javaslat a weboldal egészére* (Title, meta leírás, oldalcím, címsorok, oldalsáv, lábléc, horgonyszövegek, belső linkek, képek, átirányítások, 404-es oldal helyes használata)
  • Google Search Console és Analytics elemzés: weboldal alakulásának nyomon követése a keresőben
  • Google hibaüzenetek, figyelmeztetések nyomon követése, kezelése

Ára: 100.000 Ft/hó


* Amennyiben WordPress weboldalad van, megcsinálom Neked az összes technikai beállítást a meglévő és az összes új oldalaidnál is az együttműködésünk teljes idején.